Κεντρική Διεθνή Αποσύρθηκε ο Καουκένας

Αποσύρθηκε ο Καουκένας

kaukenas reggio emilia

kaukenas-reggio-emilia

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ριμάντας Καουκένας. Ο 39χρονος άσσος που αγωνιζόταν στην Ρέτζιο Εμίλια, τόνισε ότι νιώθει ότι έφτασε στο κατάλληλο σημείο να αποχωρήσει, διώχνωντας έτσι και έναν πονοκέφαλο από την… ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσει τους Ιταλούς στη φάση των ομίλων του Eurocup.

Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, όμως έχω αποφασίσει να κλείσω αυτό το κεφάλαιο και η απόφαση μου να αποσυρθώ είναι οριστική. Είναι μια δύσκολη στιγμή καθώς το μπάσκετ αποτελούσε ένα τεράστιο κομμάτι της καριέρας μου. Το μπάσκετ μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω καλούς φίλους, μου πρόσφερε την δυνατότητα να μάθω τις αξίες της ζωής, της οικογένειας, την αξία της νίκης αλλά και της ήττας“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός γκαρντ που το παλμαρέ του μόνο απαρατήρητο δεν περνά.

Συγκεκριμένα, ο Καουκένας έχει κατακτήσει πέντε Πρωταθλήματα Ιταλίας με την Σιένα (2007, 2008, 2009, 2011, 2012), δύο Πρωταθλήματα Λιθουανίας (2002-Λιέτουβος Ρίτας, 2013-Ζαλγκίρις), ένα Eurochallenge με την Ρέτζιο Εμίλια, ενώ σε επίπεδο εθνικών ομάδων, συμμετείχε στην “ασημένια” ομάδα του Ευρωμπάσκετ του 2007.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…