Κεντρική NBA Αποφασίζει ο “KD”
NBA

Αποφασίζει ο “KD”

durant

durantΟ Κέβιν Ντουράντ αποτελεί το πιο “καυτό” όνομα του φετινού καλοκαιριού. Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ, ύστερα από τη συνάντησή του με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Λος Άντζελες Κλίπερς και τους Μαϊάμι Χιτ, αναμένεται να ανακοινώσει, σήμερα, την απόφασή του σχετικά με το πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Στο μεταξύ, ο “KD” πρόκειται -σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ- να επιλέξει μία εκ των Θάντερ, Ουόριορς, ή Σέλτικς. Με τους πρώτους, άλλωστε, υπάρχει το συναισθηματικό “δέσιμο”. Συν τοις άλλοις, η ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι έχει τη δυνατότητα να του προσφέρει τούτη τη στιγμή το μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Πιθανή, δε, φαίνεται κι η επιλογή των “πολεμιστών”. Το Γκόλντεν Στέιτ διαθέτει ήδη ένα ισχυρό σύνολο και, με την ενδεχόμενη απόκτηση του Ντουράντ, θα αποτελέσει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι Στιβ Κερ, Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον ήταν παρόντες στο ραντεβού με τον “KD“, ενώ ο Τζέρι Ουέστ (σ.σ.: μέλος της διοίκησης των Ουόριορς) επικοινώνησε, χθες, μαζί του.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στους “Κέλτες“, μετά την απόκτηση του Αλ Χόρφορντ, αναμένεται να παρουσιάσουν μια δυνατή ομάδα τη νέα σεζόν, κάτι που θα λάβει υπόψη ο Ντουράντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…