Κεντρική Ασίστ Shadow Αντί για… “Green” γίνεται “Red”

Αντί για… “Green” γίνεται “Red”

erick green nba miami heat denver nuggets

erick-green

Το ότι “μετρούσε” 25.7 πόντους στο NBDL (με 44.3% στα τρίποντα) μπορεί να σημαίνει πολλά και τίποτα. Όπως και να ΄χει ο Ολυμπιακός ζει σε ρυθμούς Έρικ Γκριν, καθώς αυτός είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου κι αν όλα πάνε καλά εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτησή του. Κι αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί στην από εδώ όχθη του Ατλαντικού.

Αυτά λίγο πολύ το γνωρίζετε. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι πως ο Γκριν μπορούσε να είναι από πέρυσι κάτοικος Αθηνών. Το όνομά του είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό, όταν οι “πράσινοι” έκαναν διορθωτικές κινήσεις. Αμέσως μετά την ήττα στο ΣΕΦ (στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος) και το δραματικό πρώτο μισό.

Στον Παναθηναϊκό κυριάρχησε η πρόθεση για υπέρβαση, εξ ου και η απόκτηση του Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος είχε καλύτερο όνομα, έκανε όργια στο ξεκίνημά του, αλλά στη συνέχεια φάνηκε κατώτερος των προσδοκιών. Κι αν έχοντας δει το έργο, πει κανείς ότι θα ήταν προτιμότερος ο Γκριν από τον Ουίλιαμς, η αλήθεια είναι πως τότε το αντίθετο συνέβαινε.

Καλύτερος είναι πάντα αυτός που δεν παίζει, όμως είναι δεδομένο πως ο Γκριν θα έχει (αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του) μια… δεύτερη ευκαιρία. Κι αν δεν πήγε μετά το ΣΕΦ στο “στρατόπεδο” που θα ταίριαζε (λόγω επιθέτου), θα μείνει στο λιμάνι, προσπαθώντας να δείξει στο παρκέ ότι οι αντίπαλοι (πλέον) έκαναν λάθος που δεν τον διάλεξαν.

Πηγή: Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…