Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ανακοίνωσε Μητρόπουλο το Ρέθυμνο

Ανακοίνωσε Μητρόπουλο το Ρέθυμνο

dimitris mitropoulos rethimno

dimitris_mitropoulos - rethimno

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μητρόπουλο, ο οποίος θα αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου από τη νέα σεζόν, γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση του το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μητρόπουλο, για ένα χρόνο, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Το βιογραφικό του Μητρόπουλου
Ο Δημήτρης Μητρόπουλος είναι 33 ετών (γεν. 20/5/1983) και είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Στο μπασκετικό του παρελθόν έχει θητεύσει δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές όπως ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Στέργιος Κουφός, ο Κώστας Φλεβαράκης, ο Γιώργος Ζευγώλης, ενώ πέρυσι ήταν συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον Αρκαδικό.

Την σεζόν 2008/09 κατάφερε να πετύχει την άνοδο στην Basket League με την ομάδα του Ηλυσιακού, ενώ έχει κατακτήσει το νταμπλ γυναικών με τον Αθηναϊκό (2011/12). Μάλιστα, έχει εργαστεί και στο εξωτερικό στο πλευρό του Λευτέρη Σούμποτιτς στην Al Riyadi, καταφέρνοντας να αναδειχθεί δις πρωταθλητής Λιβάνου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…