Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το σουτ του Σπανούλη έγινε αφίσα (pic)

Το σουτ του Σπανούλη έγινε αφίσα (pic)

ΣΠ

spanoulis-diamantidis

Δεν έχουν περάσει, παρά μόνο λίγες εβδομάδες από την κατάκτηση του τροπαίου της Α1, από τον Ολυμπιακό, μέσα στο “Νίκος Γκάλης“.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, είχε δώσει τότε τη νίκη με τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα, έχοντας μάλιστα μπροστά του, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Η φωτογραφία αυτή, έγινε αφίσα και η “ερυθρόλευκηΚΑΕ κληρώνει δέκα συλλεκτικές.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει έναν μοναδικό διαγωνισμό για όλους τους φίλους της ομάδας στο Facebook. Δέκα τυχεροί φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδος θα κερδίσουν μια μοναδική συλλεκτική αφίσα. Πώς; Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν είναι να μπουν στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, να πατήσουν το κουμπί share και στη συνέχεια να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα που ακολουθεί:
https://www.facebook.com/olympiacosbc/app/410452649147843/

Vassilis Spanoulis

Ο διαγωνισμός αρχίζει την Τρίτη (14/06) και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (20/06). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από το www.olympiacosbc.gr και την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, την Τετάρτη (22/06) στις 12.00. Η συλλεκτική αφίσα είναι με το τελευταίο σουτ του Βασίλη Σπανούλη στον τέταρτο τελικό των play off κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, υπογεγραμμένη από τον αρχηγό του Θρύλου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…