Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Το πρόγραμμα των Νέων Ανδρών

Το πρόγραμμα των Νέων Ανδρών

papagiannis Charalampopoulos Skoulidas Efivoi

papagiannis-Charalampopoulos-Skoulidas-Efivoi

Η Εθνική Νέων Ανδρών θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου την προετοιμασία της εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών Β’ Κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα, το διάστημα 15-24 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η “γαλανόλευκη” θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες με την Ουκρανία στην Αθήνα και τρεις φιλικούς αγώνες στη Χαλκίδα με την Εθνική Εφήβων και τις Εθνικές Ομάδες Νέων Ανδρών της Πορτογαλίας και της Βρετανίας (10-12/7).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:
“Η επόμενη γενιά του ελληνικού μπάσκετ θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι στα παρκέ της Χαλκίδας. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Β’ Κατηγορίας (15-24/7) θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και το πρώτο βήμα στην πορεία ως την επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων που είναι ο στόχος, θα γίνει στις 13 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Η Εθνική Νέων Ανδρών θα συγκεντρωθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στην Αθήνα θα δώσει και τους πρώτους φιλικούς αγώνες. Αντίπαλος θα είναι η Ουκρανία, την οποία θα αντιμετωπίσει στις 23, 24 και 25 Ιουνίου. Ο αγώνας της 23ης Ιουνίου θα διεξαχθεί στην κεντρική αρένα στις 15.45, πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Τουρκίας.

Η αποστολή θα ταξιδέψει για τη Χαλκίδα στις 7 Ιουλίου, όπου πριν το τζάμπολ της διοργάνωσης, θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες: Με την Εθνική Εφήβων και τις Εθνικές Ομάδες Νέων Ανδρών της Πορτογαλίας και της Μεγάλης Βρετανίας (10-12/7). Η Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 15 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο ΚΓ “Τάσος Καμπούρης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…