Κεντρική Ελλάδα Camp Το Greece-Serbia Basketball Camp στη Νέα Πέραμο

Το Greece-Serbia Basketball Camp στη Νέα Πέραμο

13521612 10206424865123531 742998011 n

nikos-chatzis-greece-serbia-basketball-campΤο Αθλητικό Κέντρο Νέας Περάμου θα φιλοξενήσει -για πρώτη φορά- το μοναδικό διεθνές Basketball Camp που διοργανώνεται στη χώρα μας. Ο λόγος για το 3ο Greece-Serbia Basketball Camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου στη Νέα Πέραμο.

Τούτο το καμπ, δε, γίνεται υπό την αιγίδα του Νίκου Χατζή, όπως και των προπονητών, Φώτη Ζέρβα, Ντόρντε Γιόβιτσιτς και Ντάνιελ Γιάχιτς.

Το δελτίο Τύπου:

“Η Ακαδημία της σερβικής Ομοσπονδίας Basketball, σε μία αποστολή εθνικής σημασίας, έρχεται στην Ελλάδα και συνεργάζεται με καταξιωμένους αθλητές και προπονητές της χώρας μας, για να αναδείξουν το ελληνικό ταλέντο.

Τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου (“Νίκος Γκάλης”) και τις πρώτες μέρες του Ιουλίου (Ν. Πέραμος) διοργανώνεται το 3ο Greece-Serbia Basketball Camp, υπό την αιγίδα του πρώην καλαθοσφαιριστή, Νίκου Χατζή, και των προπονητών, Φώτη Ζέρβα, Ντόρντε Γιόβιτσιτς και Ντάνιελ Γιάχιτς.

Για πρώτη φορά θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην πόλη μας το μοναδικό διεθνές Basketball camp, που διοργανώνεται στην Ελλάδα, την περίοδο 4-8 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Περάμου.

Το camp θα κοσμήσουν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι και καταξιωμένοι αθλητές μπάσκετ.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει κι ο αριθμός θέσεων είναι συγκεκριμένος, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας, 6945.72.47.97 και στα γραφεία του συλλόγου Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…