Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τι θα κάνετε τώρα λεβέντες;

Τι θα κάνετε τώρα λεβέντες;

kaffes ilias2

kaffes-ilias2

Δεν είναι μόνο ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Κεντρικής Μακεδονίας, που -όντας “Στην αυλή της αυτού μεγαλειότητας“- δεν έστειλε στην ΟΔΚΕ τη σύσταση του νέου Δ.Σ. Είναι κι άλλοι σύνδεσμοι, από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Έτυχε να σκεφτούν (καθένας ξεχωριστά, όχι όλοι μαζί) ότι καλό θα ήταν να μην συμπεριλαμβάνουν την ΟΔΚΕ στην αλληλογραφία τους, για να μην νομιμοποιούν τη νόμιμα εκλεγμένη διοίκησή της.

Προσέξτε: Κανείς δεν τους υποχρέωσε, γιατί αν υπήρχε κάποιος εξωγενής παράγοντας, που δρούσε με αυτό το σκεπτικό, που παρέμβαινε στα εσωτερικά άλλης ομοσπονδίας με τόσο ωμό και απροκάλυπτο τρόπο, θα άγγιζε τα όρια της “εγκληματικής οργάνωσης“. Είπαμε, όμως, λειτούργησαν αυτόβουλα.

Τώρα θέλω να σας δω μάγκες μου. Ακολουθώντας την ίδια πρακτική, ΔΕΝ πρέπει να στείλετε στην ΟΔΚΕ τις δηλώσεις ενεργείας ή μη ενεργείας, αντίστοιχα. Για να μην τη νομιμοποιήσετε, για να την αφήσετε στο περιθώριο. Μόνο που, βάσει νόμου, όποιος δεν στείλει δήλωση (ενεργείας ή μη ενεργείας) στην ΟΔΚΕ, δεν μπορεί να πάρει μέρος στις επόμενες εκλογές, όταν αυτές γίνουν.

Θαρρώ θα μείνετε πιστοί στο πλάνο σας, στην απόφαση να μην νομιμοποιήσετε την ΟΔΚΕ, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε τις εκλογές. Σε διαφορετική περίπτωση, η ιδέα σας (αυτή που σκεφτήκατε πολλοί, αλλά καθένας χώρια, δίχως καθοδήγηση) είναι για γέλια.

Υ.Γ.: Λέτε να σκεφτούν καθένας μόνος του, χωρίς καθοδήγηση, ότι είναι καλύτερο να αλλάξουν στάση και να μην επιμείνουν στην απαξίωση της ΟΔΚΕ, τώρα που σφίγγουν τα γάλατα;

Υ.Γ.1: Η αλήθεια είναι Ηλία Καφφέ, πως δεν σου το ‘χα. Μόνος σου και όλοι τους και να χάνουν διπλό από πούλια! Μπράβο, ρε μάγκα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …