Κεντρική Διεθνή Τα σήκωσε όλα ο Ιτούδης!

Τα σήκωσε όλα ο Ιτούδης!

dimitris itoudis cska moscow mosxas team omadiki omada

dimitris-itoudis-cska-moscow-mosxas-team-omadiki-omada

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκλήρωσε μία μαγική χρονιά με την κατάκτηση της VTB League. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε εκτός έδρας της Ούνικς Καζάν με 81-74, έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε ακόμα ένα τρόπαιο τη φετινή χρονιά, λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβο στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του στρατού κατέκτησε για πέμπτη σερί σεζόν τη VTB League, με τον Δημήτρη Ιτούδη να πανηγυρίζει τον τρίτο του τίτλο με τους Μοσχοβίτες.

Σε αντίθεση με το τρίτο παιχνίδι της σειράς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή του αγώνα, προηγήθηκε ακόμα και με 21 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά χαλάρωσε υπερβολικά στην τέταρτη περίοδο, με αποτέλεσμα η Ούνικς Καζάν να πλησιάσει στους 3 πόντους (72-75) λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Ο Νάντο Ντε Κολό, όμως, ήταν ψύχραιμος στο τέλος και χάρισε τη νίκη και τον τίτλο στην ομάδα του. Ο Γάλλος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος παίκτης των νικητών, μετρώντας 16 πόντους, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Μιλάκνις με 23 πόντους (7/11 τρίποντα), ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου βρέθηκε σε κακό βράδυ, μένοντας άποντος (μάζεψε 6 ριμπάουντ) σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…