Κεντρική Διεθνή Τα δεδομένα για Βέσελι, Ουντό και Μπογκντάνοβιτς

Τα δεδομένα για Βέσελι, Ουντό και Μπογκντάνοβιτς

ekpe udoh fenerbahce erithros asteras

ekpe-udoh-fenerbahce-erithros-asterasΟι Γιαν Βέσελι, Εκπέ Ουντό και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Οι τρεις τους, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Οζάν Μπάλαμπαν, ενδέχεται να φύγουν μόνο εάν αποφασίσουν να αγωνισθούν στο NBA.

“Ο Βέσελι κι ο Ουντό μας έλεγαν πως έχουν ως προτεραιότητα το ΝΒΑ. Επίσης, ο Μπογκντάνοβιτς έχει συζητήσεις με ομάδα του ΝΒΑ. Σεβόμαστε τις αποφάσεις τους, ωστόσο, προσωπικά δεν βλέπω άλλες επιλογές για εκείνους στην Ευρώπη. Αν δεν πάνε στο ΝΒΑ, θα μείνουν σε εμάς”, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της “Φενέρ“.

Ο τρεις άσοι συνεισέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα και προκρίθηκε -για πρώτη φορά στην ιστορία της- στον τελικό του φάιναλ φορ.

Ο Βέσελι μέτρησε 11.9 πόντους (62.2% στα δίποντα, 66.7% στα τρίποντα και 45.3% στις βολές), 6.8 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο στη φετινή Ευρωλίγκα. Ο Ουντό, δε, είχε 12.6 πόντους (55.9% στα δίποντα και 76.8% στις βολές), 5.1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά παιχνίδι, με τον Μπογκντάνοβιτς να “γράφει” 11.7 πόντους (45.2% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 79.7% στις βολές), 3.3 ριμπάουντ, 3 τελικές πάσες και 1 κλέψιμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…