Κεντρική Ασίστ Shadow Στο τουρνουά του Πρίντεζη ο Κακιούζης

Στο τουρνουά του Πρίντεζη ο Κακιούζης

kakiouzis

kakiouzis

Ο Μιχάλης Κακιούζης ολοκλήρωσε την “χρυσή” του καριέρα και κρέμασε την φανέλα του. Παρ’ όλα αυτά, το καλοκαίρι θα… παίξει και πάλι μπάσκετ, αλλά αυτήν την φορά στο τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στη Σύρο. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του AegeanBall Festival, ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος αποδέχθηκε την πρόσκληση που του έγινε και θα δώσει το “παρών”, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για το τουρνουά αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του Μιχάλη Κακιούζη:
“Ένα ακόμη σπουδαίο όνομα προστίθεται στη λίστα των super star καλεσμένων του AegeanBall Festival! Ο Μιχάλης Κακιούζης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη και θα βρεθεί στη Σύρο!

Ο αρχηγός της χρυσής ομάδας του 2005 και 2006, που χάρισε στην Ελλάδα ιστορικές επιτυχίες, πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της σπουδαίας καριέρας του. Ωστόσο, δεν θα χάσει την ευκαιρία να επιστρέψει γρήγορα στην αγωνιστική δράση και να διεκδικήσει το καλύτερο στην τελική φάση του AegeanBall, το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουλίου. Ο Μιχάλης Κακιούζης μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr για την πρόσκλησή του, την οποία αντιμετωπίζει ως μια νέα… πρόκληση!

Μίλησα με τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) και με πολύ μεγάλη χαρά θα συμμετάσχω σε αυτό το event, το οποίο θεωρώ ότι ξεπερνά το μπάσκετ. Μπορεί να αποτελέσει διαφήμιση της Σύρου και γενικότερα των Κυκλάδων εντός και εκτός συνόρων.

Το πιο ωραίο είναι ότι τώρα που αποφάσισα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση ως παίκτης, έχω στο μυαλό μου να παραμείνω σε φόρμα, γιατί σε ένα μήνα θα έχω αγώνες στο AegeanBall! Ξέρω ότι θα συναντηθούμε στη Σύρο πολλά παιδιά που έχουμε ζήσει τα πάντα με την Εθνική και θα περάσουμε κάποιες ακόμη όμορφες στιγμές.

Είμαι σίγουρος ότι και ο κόσμος που θα βρεθεί στο νησί, αλλά και όσοι το παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ θα περάσουν πολύ όμορφα”.

Σας περιμένουμε στη Σύρο 13-17 Ιουλίου!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…