Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Στον Σπόρτιγκ οι Παπαγιαννακόπουλος – Μπουγιούρης

Στον Σπόρτιγκ οι Παπαγιαννακόπουλος – Μπουγιούρης

sportig

sportig

Την απόκτηση των Παναγιώτη Μπουγιούρη και Κώστα Παπαγιαννακόπουλο ανακοίνωσε ο Σπόρτιγκ, ο οποίος συνεχίζει να ενισχύεται εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο περσινός πρώτος σκόρερ του Γ.Σ. Πατησίων, ο 21χρονος Παναγιώτης Μπουγιούρης, εντάχθηκε σήμερα (25/06) στην οικογένεια του Σπόρτιγκ. Ο Παναγιώτης, που προέρχεται από τις ακαδημίες των Πατησίων, αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας προσθέτοντας ακόμα μία επιλογή στην περιφέρεια. Ευχόμαστε και στον Παναγιώτη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ με χαρά ανακοινώνει την υπογραφή συνεργασίας με τον δίμετρο power forward Κώστα Παπαγιαννακόπουλο. Έχει περάσει από αρκετές ομάδες όπως Άρης Νίκαιας, Απόλλων Αθηνών, Άγιος Θωμάς, Σπόρτιγκ, Αίολος Ταύρου, Γ.Σ. Χαλάνδρι, Ένωση Νέας Περάμου. Ο Κώστας, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στη Γ’ Εθνική, αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς ψηλούς της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Κώστα υγεία και κάθε επιτυχία στην οικογένεια του Σπόρτιγκ!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…