Κεντρική Basket League ΑΕΚ Στο “κλειστό κλαμπ” ο Μιλόσεβιτς

Στο “κλειστό κλαμπ” ο Μιλόσεβιτς

aek team omadiki milosevic

aek-team-omadiki-milosevicpetridis-giorgosΗ ΑΕΚ κράτησε τον Μίλαν Μιλόσεβιτς και για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθιστώντας τον με αυτόν τον τρόπο μέλος ενός “κλειστού κλαμπ“. Ο Βόσνιος γίνεται μόλις ο 3ος ξένος παίκτης στην ιστορία της “Ένωσης” με τρεις συνεχόμενες χρονιές στα κίτρινα. Ο Μιλόσεβιτς ήταν επιλογή του Βαγγέλη Ζιάγκου το καλοκαίρι του 2014 και θα μείνει στο ΟΑΚΑ μέχρι αυτό του 2017.

Τρεις συνεχόμενες σεζόν από τους ξένους της ιστορίας της ΑΕΚ, μέτρησαν μόνον ο Άντριου Μπετς και ο Πέρο Άντιτς. Ο Βρετανός σέντερ έπαιξε με τα κίτρινα από το 2000 ως το 2003 ενώ ο Σκοπιανός φόργουορντ αγωνίστηκε με την “Ένωση” από το 2002 ως το 2005.

Από τους ξένους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ, τρεις χρονιές με αυτήν αγωνίστηκε και ο Μίκαελ Άντερσεν, όχι όμως συνεχόμενες καθώς η πρώτη θητεία του ήταν από το 1997 μέχρι το 1999 και η δεύτερη την περίοδο 2008-09.

Μέχρι σήμερα που ανακοινώθηκε δηλαδή η συμφωνία των δύο πλευρών, ο Μιλόσεβιτς ανήκε σε μία σαφώς μεγαλύτερη “αλυσίδα” ξένων παικτών της ΑΕΚ, εκείνων που έπαιξαν δύο συνεχόμενα χρόνια σε αυτήν, μαζί με τους Λάρσεν, Κολντεμπέλα, Μιούρσεπ, Χάνσελ, Μελς, Τζόρνταν, Αλεξάντερ, Μακ και Χέρστον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…