Κεντρική Basket League ΑΕΚ Στο χέρι του Ζντοβτς

Στο χέρι του Ζντοβτς

paok aek vasileiadis hairston

paok-aek-vasileiadis-hairston

Επιστρέφει αλλά για άλλο… “Δικέφαλο“.

Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος του κειμένου, μιας και ο Κώστας Βασιλειάδης βρίσκεται πολύ κοντά στον επαναπατρισμό του, αλλά αυτήν την φορά για λογαριασμό του “Δικεφάλου” των Αθηνών, την ΑΕΚ.

Η εκτίμηση προς το πρόσωπο του “Βάσκου”, τόσο από τον Μάκη Αγγελόπουλο, όσο και από τον Γιούρι Ζντοβτς είναι δεδομένη, μιας και από πέρσι οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν μία ανάσα από το να τον αποκτήσουν. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά αυτό που θα κρίνει την επίτευξη ή όχι του γάμου θα είναι η συζητηση του παίκτη με τον Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Σλοβένος τεχνικός θέλει να αναλύσει στον 32χρονο σουτινγκ γκαρντ τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει και σε περίπτωση που υπάρχει ταύτιση απόψεων η μεταγραφή αναμένεται να “κλείσει” το συντομότερο.

Ο Κώστας Βασιλειάδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΓΑΣ Κιλικίς, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε από το 2000 έως το 2006. Την αμέσως επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Μάλαγα για λογαριασμό της Ουνικάχα , με την οποία κατέκτησε και το Πρωτάθλημα Ισπανίας, πριν επαναπατριστεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ακολούθησε η επιστροφή στον ΠΑΟΚ, η Ομπραντόιρο και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Μπιλμπάο (2010-2013).

Την σεζόν 2014-15 επέστρεψε στην Μάλαγα και την περασμένη χρονιά γύρισε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ όπου σε 22 παιχνίδια μετρούσε 14,7 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Στο τέλος της χρονιάς μεταγράφηκε στην Ομπραντόιρο με στόχο να την διατηρήσει στην ACB και το πέτυχε. Πλέον, ο Βασιλειάδης προβάρει τα “κιτρινόμαυρα” με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…