Κεντρική Ασίστ Shadow Στη Σύρο και ο Μπουρούσης

Στη Σύρο και ο Μπουρούσης

bourousis laboral

bourousis-laboralTo AegeanBall Festival θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος δεν καταλαβαίνει από κούραση και μετά το προολυμπιακό του Τορίνο, θα δώσει το “παρών” στο τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη στη Σύρο.

To δελτίο Τύπου αναφέρει:
“Ένας ακόμη μεγάλος αστέρας του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βρεθεί στη Σύρο! Και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν που έχει κάνει ποτέ center στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των σπουδαίων καλεσμένων του AegeanBall Festival!

Ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε σήμερα το πρωί στο Sport24 Radio και αποκάλυψε πως θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο τουρνουά του καλοκαιριού! Μάλιστα, δήλωσε πως θα φτιάξει δική του ομάδα, με στόχο να κερδίσει την ομάδα του εμπνευστή του 3×3, Γιώργου Πρίντεζη! Ο 32χρονος center αναφέρθηκε, επίσης, και στις ομορφιές της Σύρου, στην οποία ήδη βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε αναλυτικότερα για τη διοργάνωση και τη συμμετοχή του και στοwww.aegeanball.gr: “Είναι μια πολύ όμορφη και σημαντική προσπάθεια και αποφάσισα από τη πρώτη στιγμή πως θέλω να συμμετέχω. Ο Γιώργος θέλει να δημιουργήσει μια διοργάνωση που θα γίνει θεσμός και θα δίνει χαρά σε πολύ κόσμο. Παρότι προέρχομαι από δύσκολη και μεγάλη σεζόν και έχω την εθνική ομάδα και τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στην Ολυμπιάδα, θα βρω τρόπο μετά την επιστροφή μας από το Τορίνο να πάω στο Aegeanball Festival και να παίξω στο μεγαλύτερο 3×3 της χώρας.

Είναι ένα Event που συνδυάζει την χαρά της συμμετοχής με το μπάσκετ, τη φιλία, τις οικογενειακές διακοπές και θα προβάλλει τις ομορφιές των Κυκλάδων εντός και εκτός Ελλάδας. Πήγα στη Σύρο για λίγες μέρες πριν ενσωματωθώ στην εθνική και έκανα scouting του Νησιού για να είμαι έτοιμος. Πλέον ο Γιώργος και η ομάδα του δεν θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας… Θα τα πούμε στο Aegeanball Festival και με αυτόν και με τους άλλους επαγγελματίες και με όλο το κόσμο. Θα είμαι εκεί, να είστε κι εσείς!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…