Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συνάντηση με Σκουλίδα

Συνάντηση με Σκουλίδα

skoulidas ethniki efivon irakleio

skoulidas-ethniki efivon-irakleioΗ “ελληνοποίηση” του ρόστερ αποτελεί βασική προτεραιότητα της ΑΕΚ. Κυρίως, δε, αποτελεί προτεραιότητα η επένδυση με νεαρούς ταλαντούχους αθλητές. Καμία έκπληξη, που σε πολλές περιπτώσεις ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, ο Μάκης Αγγελόπουλος, αναλαμβάνει να έχει επαφή με τους παίκτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, σήμερα (09/06) το μεσημέρι, ο μεγαλομέτοχος είχε συνάντηση με τον Διονύση Σκουλίδα (18 χρ., 2μ00), με τον οποίο κι έδωσαν τα χέρια! Ουσιαστικά, ο “ισχυρός άνδρας” της “Ένωσης” καλωσόρισε τον παίκτη στην οικογένεια.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί επί εποχής Ντράγκαν Σάκοτα τον Σκουλίδα. Το ενδιαφέρον ήταν πάντα “ζεστό”. Ο παίκτης είχε επιλέξει, πέρσι το καλοκαίρι, να μείνει στο Περιστέρι, θεωρώντας ότι δεν είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για το μεγάλο άλμα.

Το πλήρωμα του χρόνου, όμως, φαίνεται ότι έφτασε. Ο νεαρός θα συμμετάσχει από την ερχόμενη εβδομάδα στις δραστηριότητες της Εθνικής Νέων, μαζί με τον Γιώργο Τσαλμπούρη, και λογικά θα λάβει κάποια στιγμή ολιγόωρη άδεια για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Eίναι δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει στρέψει το βλέμμα της και σε άλλες περιπτώσεις ταλαντούχων αθλητών. Κάποιες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κάποιες όχι. Όμως, αυτό το “μοντέλο” διαρκείας ακολουθεί από πέρσι ο οργανισμός (ΑΕΚ) κι επιμένει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

Τα φώτα στο ΣΕΦ Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (18/4). Συγκεκρ…