Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Σημείο αναφοράς αυτό το παιχνίδι”

“Σημείο αναφοράς αυτό το παιχνίδι”

prelevic

prelevic

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την διεξαωγή φιλικού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο PAOK Sports Aerna στις 09/09. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που επί της ουσίας θα ολοκληρώσει τους εορτασμούς για τα 90 χρόνια του Συλλόγου και όπως δήλωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για ολόκληρο τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Δημήτρη Ιτούδη για την συμβολή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά, το γεγονός ότι θα υποδεχθούμε στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδό μας, μία ομάδα θρύλο για το παγκόσμιο μπάσκετ, την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θέλουμε να ανοίξουμε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο με την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού φιλικού αγώνα, που θα αποτελέσει ουσιαστικά την συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ στον εορτασμό όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια του συλλόγου μας. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα έχει επετειακό χαρακτήρα, ιστορική σημασία και θέλουμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το παρόν και το μέλλον.

Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε και την συμβολή στην υλοποίηση του φιλικού αγώνα, του πρωταθλητή Ευρώπης προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο μας συνδέουν πολλά, από τα πρώτα του βήματα στο χώρο της προπονητικής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …