Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Σέβομαι τον κόουτς Ζντοβτς”

“Σέβομαι τον κόουτς Ζντοβτς”

wiliams

wiliams

Ο Τζαουάντ Γουίλιαμς είναι και επίσημα από χθες (13/06) παίκτης της ΑΕΚ. Σήμερα (14/06) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ.

Αναλυτικά:
-Τζαουάντ, καλωσόρισες στην ΑΕΚ. Πώς αισθάνεσαι που από χθες (13/06) κι επίσημα αποτελείς μέλος της ομάδας;
“Είμαι πολύ υπερήφανος που ανήκω και επίσημα σε έναν τέτοιο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία και «πρεστίζ». Ανυπομονώ να έλθω στην Αθήνα και να γνωρίσω τους πάντες. Είμαι σίγουρος ότι θα χτίσουμε κάτι πολύ δυνατό εν όψει της νέας περιόδου. Γίνεται σοβαρή δουλειά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια κι είμαι εδώ για να βοηθήσω τα μέγιστα”.

-Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκες στο πρωτάθλημα Τουρκίας με τη φανέλα της Γκαζιαντέπ. Πλέον, θα αγωνίζεσαι στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Τι άλλο ξέρεις για το σύλλογο και γενικά για το ελληνικό πρωτάθλημα;
“Νομίζω, ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές το τουρκικό με το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν και στις δύο χώρες οι δυνατές ομάδες και αυτές που προσπαθούν να κάνουν τη ζημιά στις άλλες. Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, που στηρίζεται στον εκπληκτικό της κόσμο. Δεν σταματούν να τραγουδούν και να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει ξανά όλο και περισσότερο”.

-Στην ΑΕΚ θα συναντήσεις και έναν γνώριμό σου από την Γκαζιαντέπ, τον κόουτς Ζντοβτς. Ήσουν επιλογή του και μάλιστα η πρώτη μεταγραφή φέτος της ομάδας…
“Ο κόουτς Ζντοβτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Τον σέβομαι πολύ και τον ακούω, γιατί είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε στο να αναπτύξω κι άλλο το παιχνίδι μου όσο ήμασταν μαζί στην Τουρκία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι υπό από τις οδηγίες του”.

-Όταν ο κόσμος της ΑΕΚ έμαθε για την επισημοποίηση της μεταγραφής σου αντέδρασε πολύ θετικά.
“Εκτιμώ πολύ το θερμό τους καλωσόρισμα. Το μήνυμά μου προς αυτούς είναι ότι θα προσπαθήσω να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου και ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κερδίζει η ομάδα. Θέλω να ζήσω δυνατές στιγμές μαζί τους τη νέα περίοδο”.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…