Κεντρική NBA Σαρωτικοί οι Ουόριορς (vid)

Σαρωτικοί οι Ουόριορς (vid)

CkPvVRyWsAAvC4Y

draymond-green-warriorsΣε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι Ουόριορς τον δεύτερο τελικό. Οι “πολεμιστές” συνέτριψαν 110-77 τους Καβαλίερς στην “Oracle Arena” κι απέχουν δύο νίκες από την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ντρέιμοντ Γκριν, δε, ήταν το “Α” και το “Ω” για την ομάδα του Στιβ Κερ.

Ο 26χρονος φόργουορντ σημείωσε 28 πόντους (5/8 τρίποντα), “μάζεψε” 7 ριμπάουντ και “μοίρασε” 5 ασίστ. Άξιοι συμπαραστάτες του, δε, αποτέλεσαν οι Στεφ Κάρι (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Κλέι Τόμπσον (17 πόντοι).

Στην αντίπερα όχθη, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μέτρησε 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ωστόσο, υπέπεσε σε 7 λάθη. Θετική, δε, ήταν η συνεισφορά του Ρίτσαρντ Τζέφερσον, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ, αλλά φευ.

Το Κλίβελαντ ήταν μες στη διεκδίκηση της νίκης κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (52-44, 24′), εντούτοις, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν άρδην στην επανάληψη. Το Γκόλντεν Στέιτ, που σούταρε με 54.3% εντός πεδιάς και με 45.5% από την περιφέρεια, έκλεισε στο +20 (82-62) την τρίτη περίοδο και “καθάρισε” επί της ουσίας το ματς.

Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Περιστέρι: Τελικός πρόκρισης κόντρα στην Τενερίφη

«Τελικός» πρόκρισης για το Περιστέρι. Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει το Περιστέρι   που αντ…