Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πράσινο” ενδιαφέρον για Ντρέιπερ

“Πράσινο” ενδιαφέρον για Ντρέιπερ

dontaye draper lokomotiv kuban

dontaye draper-lokomotiv-kuban

Ο Αργύρης Πεδουλάκης παρέμεινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε το σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, όπου το “τριφύλλι” επιθυμεί να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει μανίκια και σαρώνουν αυτήν την περίοδο την αγορά για την απόκτηση ενός πόιντ γκαρντ, ο οποίος θα είναι συμπλήρωμα του Νικ Καλάθη στη θέση “1”.

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την περιφέρεια αποτελεί ο Ντοντέι Ντρέιπερ, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Αμερικανός – με κροατικό, όμως, διαβατήριο γκαρντ- αρέσει πολύ στον Πεδουλάκη, μιας και πρόκειται για έναν παίκτη υψηλού επιπέδου με μεγάλη εμπειρία από Ευρώπη.

Ο 32χρονος άσος είναι εξαιρετικός αμυντικός, ενώ διαθέτει πολύ καλό περιφερειακό σουτ. Τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 30 αναμετρήσεις με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Ευρωλίγκα, μετρώντας μέσο όρο 6,5 πόντους και 2,2 ασίστ. Στη VTB League, αγωνίστηκε 29 αγώνες, έχοντας 7,4 πόντους και 2,6 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…