Κεντρική Διεθνή “Ποιος είπε ότι η διοργάνωση θα είναι εύκολη;”

“Ποιος είπε ότι η διοργάνωση θα είναι εύκολη;”

teodosic djordjevic pagkosmio

teodosic-djordjevic-pagkosmio

Η Σερβία θα διεκδικήσει την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μέσω του προολυμπιακού τουρνουά που διοργανώνει στο Βελιγράδι. Η διοργάνωση αυτή μόνο εύκολη δεν θα είναι για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως τόνισε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των “πλάβι”.

Ποιος είπε ότι η διοργάνωση θα είναι εύκολη και ότι η Σερβία θα προκριθεί στο Ρίο; Για να μάθεις να τρέχεις, πρέπει πρώτα να μάθεις να περπατάς. Είμαι ικανοποιημένος με τη στάση των παικτών μου και των συνεργατών μου. Θα δείξουμε σοβαρότητα για να τιμήσουμε τα χρώματα αυτής της χώρας”, δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Όσον αφορά στα προβλήματα τραυματισμών, ανέφερε: “Ο Μάτσβαν έσπασε το δάχτυλό του αφού χτύπησε στην πόρτα του σπιτιού του. Έβαλε νάρθηκα και τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα φοράει ειδική μπότα. Θα επανεκτιμήσουμε την κατάστασή του μετά την επιστροφή μας από τη Γαλλία. Μπορώ να πω ότι έχω μετανιώσει! Ήταν λάθος μου ότι του έδωσα δύο ημέρες παραπάνω άδεια! Εάν ερχόταν αμέσως στις προπονήσεις τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Αστειεύομαι, φυσικά.

Όλοι νιώθουμε άσχημα για αυτό το περιστατικό. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ζήσουμε και να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα. Υπάρχει τεράστια θέληση, ευθύνη και υπερηφάνεια για αυτή τη χώρα. Είμαστε ανυπόμονοι για το Προολυμπιακό Τουρνουά και θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …