Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Περιμένει τον Τέπιτς

Περιμένει τον Τέπιτς

paok milenko tepic

paok-milenko-tepicΟ ΠΑΟΚ τη χρονιά που μας πέρασε δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους του. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το ανομοιογενές ρόστερ, το οποίο πέραν των λίγων λύσεων που πρόσφερε στον Σούλη Μαρκόπουλο, περιελάμβανε και παίκτες οι οποίοι έδειξαν ότι δεν ήταν ικανοί να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Ωστόσο, αυτό δεν ίσχυε για όλους τους παίκτες.

Ένας από τους παίκτες που έδειξε ικανός να συνεισφέρει τα μέγιστα στους “ασπρόμαυρους” ήταν ο Μιλένκο Τέπιτς και για αυτό ο 67χρονος τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του στη διοίκηση να τον κρατήσει στο ρόστερ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, Μπάνε Πρέλεβιτς και Τέλης Ζουρνατσίδης, συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες με τον 29χρονο άσσο, ο οποίος ζήτησε λίγες μέρες διορία για να το σκεφτεί.

Οι μέρες πέρασαν (την Τετάρτη συμπληρώνονται 2 εβδομάδες από εκείνη την συνάντηση) και στον ΠΑΟΚ πλέον αναμένουν την απάντηση του Σέρβου αθλητή, η οποία είναι πολύ πιθανό να δοθεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν στην θετική απάντηση του Τέπιτς, τον οποίο και προορίζουν για ηγέτη της νέας ομάδας μαζί με τον Λεωνίδα Κασελάκη, στον οποίο και κατατέθηκε επίσης πρόταση, όπως σας αποκαλύψαμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…