Κεντρική NBA Παρουσιάστηκε ο Παπαγιάννης

Παρουσιάστηκε ο Παπαγιάννης

Papagiannis

Papagiannis

Σε ειδική συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσαν οι Σακραμέντο Κινγκς, παρουσίασαν τα πρόσφατα αποκτήματα τους από την διαδικασία του ντραφτ και ανάμεσα τους βρισκόταν και ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Αϊζάια Κάζινς και ο Σκαλ Λαμπισιέ παρουσιάστηκαν από τους Βλάντε Ντίβατς και Ντέιβιντ Γέργκερ κι συνάμα έκαναν και τις πρώτες δηλώσεις τους. “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στο Σακραμένο. Είναι εξαιρετικό αυτό για εμένα. Η πρώτη φανέλα που είχα από το ΝΒΑ ήταν των Κινγκς. Είναι ένα όνειρό μου, που γίνεται πραγματικότητα. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ”, ανέφερε αρχικά ο 18άχρονος σέντερ των “βασιλιάδων”, ο οποίος εν συνεχεία απάντησε σε ερωτήσεις.

Για το πώς προφέρεται το όνομά του: “Το όνομά μου είναι Γιώργος Παπαγιάννης. Μπορείτε να με λέτε George, εάν είναι πιο εύκολο”.

Για τον Παναθηναϊκό και το ΝΒΑ: “Έπαιζα στον Παναθηναϊκό, που είναι έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Το ΝΒΑ είναι κάτι διαφορετικό. Ήθελα πολύ να παίξω εδώ. Θα είναι μια διαφορετική εμπειρία”.

Για την οικογένειά του: “Ζούσα στις ΗΠΑ όταν ήμουν 16 ετών, έπαιζα μπάσκετ. Θα έρθει και η οικογένειά μου στο Σακραμέντο, ο αδελφός μου θα παίξει μπάσκετ και θα σπουδάσει εδώ. Θέλουμε πρώτα να βρούμε το σπίτι και μετά θα δούμε πού θα παίξει μπάσκετ ο αδελφός μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…