Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Παπαγιάννης φέρνει Μπουρούση!

Ο Παπαγιάννης φέρνει Μπουρούση!

bourousis kuzmic panathinaikos laboral

bourousis-kuzmic-panathinaikos-laboral

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινής διαδικασίας του NBA Draft, καθώς διέψευσε όλα τα προγνωστικά κι επιλέχθηκε στο νούμερο 13 από τους Σακραμέντο Κινγκς, γράφοντας ιστορία (υψηλότερη θέση που βρέθηκε Έλληνας παίκτης).

Ο Έλληνας σέντερ δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί άμεσα στο NBA, ενώ όπως αναφέρουν πηγές από τις ΗΠΑ, Ο Βλάντε Ντίβατς ξεκαθάρισε πως οι Κινγκς θα καταβάλουν το ποσό που χρειάζεται στον Παναθηναϊκό, προκειμένου ο Παπαγιάννης να μετακομίσει άμεσα στο Σακραμέντο και να αγωνιστεί από φέτος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι φυσικό, επηρεάζει τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει μείνει χωρίς ψηλό, μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Παπαγιάννη.

Οι “πράσινοι” θα κινηθούν στην αγορά για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου Έλληνα ψηλού και στο προσκήνιο επιστρέφει ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα κι αρέσει, φυσικά, στο “τριφύλλι”, το οποίο θέλει να διατηρήσει έντονο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του.

Οι σχέσεις του Καρδιτσιώτη σέντερ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και με τους Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού είναι άριστες, ενώ ο κόσμος εκτιμάει τη σκληρή δουλειά του, αφήνοντας στην άκρη το “ερυθρόλευκο” παρελθόν του.

Ο Παναθηναϊκός θα χάσει τον Γιώργο Παπαγιάννη, ωστόσο θα βάλει στα ταμεία του 500.000 δολάρια, χρήματα τα οποία μπορεί επιπλέον να προσφέρει στον Γιάννη Μπουρούση, προκειμένου να του αποσπάσει την υπογραφή του και να κερδίσει τους μνηστήρες του Καρδιτσιώτη σέντερ, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι στην Ευρώπη.

Οι “πράσινοι” έχουν πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων στο ρόστερ τους και πρέπει να κινηθούν για Έλληνα παίκτη, με τον Γιάννη Μπουρούση να αποτελεί με διαφορά την πιο ποιοτική λύση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/4)

Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Βιτόρια Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (1…