Κεντρική Ασίστ Shadow Ο “Παπ” στο πλευρό του Πρίντεζη

Ο “Παπ” στο πλευρό του Πρίντεζη

"Come back, όπως παλιά" - Νίκος Σαρηγιαννίδης

"Come back, όπως παλιά" - Νίκος ΣαρηγιαννίδηςΟ Κώστας Παπανικολάου δεν θα μπορούσε να λείψει από το “AegeanBall Festival“, που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στη Σύρο (13-17/07). Ο “Παπ“, παρά τον τραυματισμό του, προστέθηκε στη λίστα των αθλητών, οι οποίοι θα δώσουν το “παρών” στο νησί των Κυκλάδων.

Αναλυτικά:

“Οι ανακοινώσεις των διάσημων καλεσμένων του “AegeanBall Festival” συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό! Σήμερα, η σκυτάλη περνάει στον Κώστα Παπανικολάου! Ο “Παπ” μπορεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ωστόσο, δεν μπορούσε να αρνηθεί την παρουσία του στη Σύρο.

Ο back to back Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει αγωνισθεί και στο NBA, μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr για το όραμα του συμπαίκτη του, Γιώργου Πρίντεζη, που υλοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και του ΕΟΤ και στο οποίο θα προσπαθήσει να συμβάλει τα μέγιστα.

“Είμαι από τα πρώτα άτομα που έμαθαν για την προσπάθεια κι είναι αυτονόητο ότι θα συμμετέχω. Ήδη έχει γίνει καταπληκτική δουλειά. Ακόμη και για μένα είναι εντυπωσιακό να βλέπω αυτή την παρέλαση ονομάτων σε ένα 3×3 που γίνεται στην Ελλάδα. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνει διεθνής δεσμός κι ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις Κυκλάδες και την Ελλάδα, όλα τα επόμενα χρόνια.

Δυστυχώς, είμαι τραυματίας κι έχασα τη συμμετοχή μου στην Εθνική και την ευκαιρία να βοηθήσω την Ελλάδα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πλέον, έχω το μυαλό μου στην αποθεραπεία μου, ώστε να γυρίσω υγιής όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Θα είμαι σίγουρα στη Σύρο! Δεn το συζητάω! Και μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα, ώστε να μπορώ να συμμετέχω σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια ακόμη πιο ενεργά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…