Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ

tsagronis3

tsagronis3

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Η ώρα για να μάθουμε ποιος κάνει κουμάντο στο ελληνικό μπάσκετ, η ώρα για να μάθουμε αν διοικεί την ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ή αν πρέπει να πάρει τα κλειδιά ο Τάκης Τσαγκρώνης. Αύριο θα ξέρουμε ποιος από τους δύο είναι το… αφεντικό, αν δηλαδή έχουμε ήδη διάδοχη κατάσταση στην Ομοσπονδία.

Το eBasket έχει αναδείξει μέρες τώρα το θέμα του Έσπερου Πατρών και της προσπάθειας του Τάκη Τσαγκρώνη να παραμείνει ο σύλλογος της Πάτρας στη Β’ εθνική. Κι αυτό, καταπατώντας κάθε όριο που θέτει η προκήρυξη του πρωταθλήματος, αλλάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού. Αυτό δεν το λέμε εμείς, το παραδέχονται πλέον (αφού το αναδείξαμε εμείς) όλοι.

Φιλικά προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ κίβδηλα site, με ανυπόγραφα κείμενα, προσπαθούν εδώ και δύο ημέρες να περάσουν το μήνυμα ότι θα τηρηθούν οι νόμοι. Ήτοι θα επικρατήσει το δίκιο και θα ανεβούν αυτοί που πρέπει να ανεβούν, θα πέσουν αυτοί που πρέπει να πέσουν.

Οι πληροφορίες θέλουν τη σημερινή μέρα να είναι καθοριστική για την απόφαση της ΕΟΚ.

  • Αν επικρατήσει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τότε έχουμε το τιμόνι σταθερά στα χέρια του.
  • Αν πάλι επικρατήσει η άποψη Τσαγκρώνη, τότε θα έχουμε το δαχτυλίδι και θα μένει να διαπιστώσουμε αν δόθηκε, ή αν το πήρε με το έτσι θέλω ο Πατρινός.

Για μας δεν υπάρχει διαφορά στην πολιτική (“άλλαξε ο Μανωλιός“) παρά μόνο στα πρόσωπα. Σημαντική κι αυτή, αν καταγραφεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…