Κεντρική Διεθνή Ο Ναβάρο αποθεώνει τον Μπουρούση (vid)

Ο Ναβάρο αποθεώνει τον Μπουρούση (vid)

Navaro

Navaro

Με ένα εκπληκτικό buzzer beater ο Γιάννης Μπουρούσης έστειλε το βράδυ της Τετάρτης (8/6) την αναμέτρηση μεταξύ της Λαμποράλ Κούτσα και της Μπαρτσελόνα στην παράταση, της οποίας και επικράτησε στο τέλος με 89-83.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποθέωσε τον Έλληνα σέντερ και χαρακτήρισε το buzzer beater απίθανο, ενώ τόνισε, πως δεν θυμάτει να έχει ζήσει ανάλογο φινάλε στη ζωή του.

“Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Λαμποράλ Κούτσα, σχεδόν μονοπωλεί το παιχνίδι της ομάδας του και βγάζει τεράστια αυτοπεποίθηση όμως δεν είναι μόνος του. Ο Τζέιμς έκανε μεγάλη ζημιά στα τελευταία λεπτά ενώ ο Ντάριους Άνταμς μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό ανά πάσα στιγμή”.

“Στα τελευταία λεπτά είχαμε μεγάλο αμυντικό πρόβλημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε χειριστεί καλύτερα την κατάσταση, ειδικά στα τελευταία plays. Στην καριέρα μου τα έχω δει όλα, όμως δεν θυμάμαι να έχω ζήσει ανάλογο φινάλε! Ήταν απίθανο”.

Ο Γιάννης Μπουρούσης από την άλλη ανέφερε: “Δεν κατάλαβα κι εγώ πώς μπήκε αυτό το καλάθι. Πάντως είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα, γιατί κάναμε μια καταπληκτική χρονιά και δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε έτσι. Ήταν και η πάσα του Χάνγκα καταπληκτική. Ήταν κάτι παραπάνω από μια νίκη. Αν χάναμε 3-0 τη σειρά θα ήταν πολύ σκληρό για την ομάδα και θα πετούσαμε στα σκουπίδια ό,τι κάναμε όλη τη χρονιά. Αυτή η ομάδα έδειξε πως έχει χαρακτήρα“.

Για το γεγονός ότι είχε καταφέρει και με την ΑΕΚ σε τελικούς με τον Ολυμπιακό να κερδίσει σειρά από το 0-2, είπε: “Κάθε σειρά είναι διαφορετική. Το θέμα είναι να μην τα παρατάς και να ξεκινάς κάθε παιχνίδι από την αρχή. Η ομάδα είναι κουρασμένη, πνευματικά και σωματικά. Είναι φυσιολογικό να έχουμε καταρρεύσει μετά το Final Four, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα και έχει το πλεονέκτημα”.

Δείτε ξανά το απίστευτο buzzer beater του Γιάννη Μπουρούση:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…