Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Νέος διαγωνισμός από τον Ολυμπιακό

Νέος διαγωνισμός από τον Ολυμπιακό

olympiakos parke

olympiakos parke

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία κληρώνει σε δέκα τυχερούς φιλάθλους, συλλεκτικά δώρα της ομάδας.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσω του επίσημου λογαριασμού του Ολυμπιακού στο Instagram. Αυτό που έχουν να κάνουν οι φίλαθλοι είναι να σχολιάσουν τη φωτογραφία με το νικητήριο σουτ του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ.

Οι δέκα τυχεροί θα κερδίσουν από μία ξύλινη προσομοίωση του παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το σουτ-τίτλου του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ θα το θυμόμαστε για πάντα. Αυτό που θέλουμε να μάθουμε είναι τι συναισθήματα προκάλεσε το σουτ του αρχηγού σε εσάς. Για αυτό και διοργανώνουμε έναν διαγωνισμό όπου οι 10 υπερτυχεροί θα κερδίσουν ένα σπάνιο δώρο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, έπειτα από την οποία θα προκύψουν οι 10 νικητές, είναι να σχολιάσετε κάτω από τη φωτογραφία που έχει ποστάρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Ιnstagram ποια συναισθήματα σας προκάλεσε αυτό το σουτ. Οι 10 νικητές θα κερδίσουν από μια ξύλινη προσομοίωση του παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες και τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος για τη σεζόν 2015-2016.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 11/07 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 15/07. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως υβριστικά και προσβλητικά σχόλια θα σβήνονται και ταυτόχρονα οι δημιουργοί τους δεν θα παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό”.

Σχολιάστε και κερδίστε! Το σουτ-τίτλου του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ θα το θυμόμαστε για πάντα. Αυτό που θέλουμε να μάθουμε είναι τι συναισθήματα προκάλεσε το σουτ του αρχηγού σε εσάς. Γι’ αυτό και διοργανώνουμε έναν διαγωνισμό όπου οι 10 υπερτυχεροί θα κερδίσουν ένα σπάνιο δώρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, έπειτα από την οποία θα προκύψουν οι 10 νικητές, είναι να σχολιάσετε κάτω από τη φωτογραφία που έχει ποστάρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Ιnstagram ποια συναισθήματα σας προκάλεσε αυτό το σουτ. Οι 10 νικητές θα κερδίσουν από μια ξύλινη προσομοίωση του παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, υπογεγραμμένο από όλους τους παίκτες και τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος για τη σεζόν 2015-2016. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 11/07 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 15/07. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως υβριστικά και προσβλητικά σχόλια θα σβήνονται και ταυτόχρονα οι δημιουργοί τους δεν θα παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό. *Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olympiacos B.C. 🏀 (@olympiacosbc_official) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…