Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Να πετύχουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες” (vid)

“Να πετύχουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες” (vid)

agravanis greece france kriti14

agravanis-greece-france-kriti14

Στην κάμερα της ΕΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Αγραβάνης για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος και τους στόχους της. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, τόνισε ότι η “γαλανόλευκη” αποτελεί μία νεανική ομάδα που όλοι πιστεύουν στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι όλοι θέλουν να κάνουν περήφανους τους Έλληνες. Κλείνοντας, κάλεσε όλον τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους στο αυριανό (23/06) φιλικό κόντρα στην Τουρκία στο “Νίκος Γκάλης”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τη νέα Εθνική Ελλάδος και το πως βιώνει την κλήση του σε αυτήν: “Πράγματι, η Εθνική έχει μια πιο νεανική σύνθεση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με πολλά παιδιά που βρίσκονται εδώ γνωριζόμαστε, καθώς ήμασταν συμπαίκτες και σε μικρότερες εθνικές ομάδες. Έχουμε μια πολύ αθλητική ομάδα, προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε το 100% και να ικανοποιούμε τον κόουτς. Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο που είναι πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Για το αν αξίζει αυτή η ομάδα την στήριξη του κόσμου: “Σίγουρα, κάθε Εθνική ομάδα, όχι μόνο αυτή του μπάσκετ, αξίζει τη στήριξη του κόσμου. Εκπροσωπούμε όλη την Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε όλους τους Έλληνες χαρούμενους, γι’ αυτό θέλουμε οπωσδήποτε τη στήριξή τους”.

Για τον κόσμο που περιμένει στο φιλικό με την Τουρκία: “Είμαι σίγουρος ότι πολύς κόσμος θα έρθει να μας στηρίξει στο πρώτο μας φιλικό. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους με την απόδοσή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…