Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο”

“Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο”

234308

spanoulis-apothewsh-sef

Ο Βασίλης Σπανούλης υπέγραψε πριν από λίγα λεπτά το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλων μίλησε σχετικά με την επισημοποίηση της συμφωνίας. Ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων”, ευχαρίστησε όλους στην ομάδα για τον σεβασμό που του δείχνουν και υπογράμμισε ότι νιώθει ευτυχισμένος. Ακόμα, τόνισε ότι τώρα προέχει η ξεκούραση και κλείνοντας έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για τον σεβασμό και την εκτίμηση που είναι αμοιβαία. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για ακόμα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Το θέλαμε πολύ και οι δύο, εύχομαι πάνω από όλα υγεία και ανάλογες επιτυχίες”.

Για μετά το 2018: “Δεν φαντάζομαι κάτι, σκέφτομαι μόνο την επόμενη ημέρα, να ξεκουραστούμε και πως θα είμαστε έτοιμοι την επόμενη σεζόν”.

Για το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: “Πάνω από όλα να έχουμε υγεία για να μπορούμε να αποδώσουμε σωστά και να έχουμε πολλές επιτυχίες. Η αγάπη του κόσμου μάς δίνει τεράστια δύναμη και κίνητρο για να αποδίδουμε καλά μέσα στο γήπεδο και να τον κάνουμε υπερήφανο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…