Κεντρική Basket League Άρης Μειώνεται το χάσμα με ΜακΝίλ

Μειώνεται το χάσμα με ΜακΝίλ

aris jerel mcneal panigiriki

aris-jerel-mcneal-panigiriki

Ο Άρης μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που τον βρήκε στην 4η θέση της Basket League, έχει θέσει επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει η μεταγραφή κάποιου νέου παίκτη, είναι γεγονός όμως ότι ένα κύριο μέλημα του Δημήτρη Πρίφτη είναι η παραμονή ορισμένων αθλητών από την περσινή ομάδα.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση επέκτασης συνεργασίας με τους ΜούρτοΣίμτσακ, ο Άρης, όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, επιθυμεί διακαώς την παραμονή των Χάγκινς-ΜακΝίλ. Η υπόθεση του πρώτου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, ενώ πλέον αρχίζει να καλύπτεται το χάσμα και με την πλευρά του Αμερικανού γκαρντ.

Συγκεκριμένα, η οικονομική διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στους “κιτρινόμαυρους” και τον αθλητή έχει μικρύνει, με τους ανθρώπους του “θεού του πολέμου” να αναμένουν και από τον Τζέρελ ΜακΝίλ να… βάλει λίγο νερό στο κρασί του. Οι εξελίξεις στο θέμα αυτό αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όμως η κίνηση του Άρη να πλησιάσει τον Αμερικανό, δείχνει και τις προθέσεις του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…