Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Με Βεζένκοβ η Βουλγαρία

Με Βεζένκοβ η Βουλγαρία

215851

vezenkovΟ Αλεξάντερ Βεζένκοβ συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Βουλγαρίας ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2017.

“Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο Βεζένκοβ θα ερχόταν να παίξει για την Εθνική Ομάδα. Είναι αφοσιωμένος για να βοηθήσει όποτε μπορεί. Όταν θα ολοκληρωθεί η σεζόν, στο τέλος Ιουνίου, θα ξεκουρασθεί για κάποιες μέρες και θα κάνει ατομικές προπονήσεις.

Ίσως πάει στις ΗΠΑ για μερικές μέρες κι έτσι είναι πιθανό να χρειασθεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία λίγο αργότερα. Έχουμε μιλήσει για όλα αυτά”, υποστήριξε ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, Λιούμπομιρ Μίντσεβ.

Οι Βούλγαροι έχουν τοποθετηθεί στον πέμπτο όμιλο και θα αντιμετωπίσουν το Κόσοβο, τη Σλοβενία και την Ουκρανία. Η προκριματική φάση, δε, ξεκινά στις 31 Αυγούστου.

Στο μεταξύ, στην προεπιλογή συμπεριλήφθηκε κι ο Ντάριους Άνταμς της Λαμποράλ Κούτσα, που απέκτησε πρόσφατα το βουλγαρικό διαβατήριο.

Αναλυτικά η προεπιλογή: Αλεξάντερ Βεζένκοβ, Ντάριους Άνταμς, Πάβλιν Ιβάνοβ, Κρις Μίνκοβ, Άσεν Βελίκοβ, Ντίμιταρ Ντιμιτρόβ, Τσάβνταρ Κοστόβ, Άλεκς Σιμεόνοβ, Βέλισλαβ Γκαλάμποβ, Ιβάν Λίλοβ, Νικολάι Στογιανόβ, Τζέισον Ουόσμπερν, Αλεκσάνταρ Γκεοργκίεβ, Στάνιμιρ Μαρίνοβ, Στάνισλαβ Βακλίνοβ, Χρίστο Ζαχάριεβ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…