Κεντρική Διεθνή “Με κορόιδεψαν”

“Με κορόιδεψαν”

keith langford unics

keith langford-unics

Ο Κιθ Λάνγκφορντ τόνισε πως οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ τον κορόιδεψαν, καθώς οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο δύο χρόνων, αλλά μετά την απόκτηση του Σόνι Ουίμς, οι Ισραηλινοί έκαναν τους… Κινέζους.

“Η Μακάμπι μου είχε πει πως ήμουν στο νούμερο #1 και μου είπαν να μην ανανεώσω με την Ούνικς Καζάν. Όταν συμφώνησα, όλα εξαφανίστηκαν. Τότε, εκνευρίστηκα πολύ και ένιωσα πως με κορόιδεψαν. Μετά, διάβασα τον Τύπο πως πλησίαζε ο Σόνι Ουίμς και έτσι κατάλαβε πως όλα συνδέθηκαν σαν παζλ. Ξέρω πως είναι μπίζνες, καθώς εκείνος έρχεται από το NBA και εγώ όχι. Όμως, θα έπρεπε να μου πουν ότι ακυρώνουν τη συμφωνία. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που μου έκανε η Μακάμπι“, δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ στην ιστοσελίδα “one.co.il” και πρόσθεσε:

“Άνθρωπος της διοίκησης της Μακάμπι μου είπε να μην υπογράψω στην Ούνικς. Μάλιστα, ήρθε και οι συζητήσεις ήταν πολύ προχωρημένες, όπου μου πρότεινε συμβόλαιο δύο ετών. Και ξαφνικά όλα χάθηκαν. Κανείς δεν απαντούσε σε κλήσεις και μηνύματα. Συμπεριφέρονταν παράξενα, αρνούμενοι τη συμφωνία που είχαμε. Εκνευρίστηκα. Όχι γιατί δεν χάλασε το deal, αλλά γιατί ένιωσα ότι με κορόιδεψαν. Ήθελα να επιστρέψω στο Ισραήλ και θα θυσίαζα 800.000 δολάρια για να έρθω για χάρη της Μακάμπι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…