Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Κρατάμε τη θέληση και την άμυνά μας”

“Κρατάμε τη θέληση και την άμυνά μας”

papapetrou-ethnikiΟ Ιωάννης Παπαπέτρου υπογράμμισε πως η Εθνική Ομάδα χρειάζεται βελτίωση, ενώ κρατά τη θέληση και την καλή άμυνα στο σημερινό φιλικό με την Τουρκία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Υπάρχουν πολλά αθλητικά προσόντα και μεγάλα κορμιά σε όλες τις θέσεις. Μπορούμε να καλύψουμε χώρους, αλλά και τις αδυναμίες μας έτσι και να γίνουμε δυνατοί στην άμυνα, για να φοβίσουμε τον αντίπαλο. Το φιλικό ήταν δύσκολο, γιατί όλοι είμαστε μαζί εδώ μια εβδομάδα. Ο Περπέρογλου δεν έχει έρθει κι ο Σλούκας δεν έχει μπει σε προπονήσεις.

Θέλουμε βελτίωση, ωστόσο, κρατάμε τη θέληση και το καλό αμυντικό μας κομμάτι. Υπάρχει μεγάλη διάθεση. Η κληρονομιά που αφήνουν οι μεγαλύτεροί μας είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και “δίψα” σε κάθε παιχνίδι. Είναι μεγάλη τιμή να φοράς το εθνόσημο. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι σχετικά εύκολα, κόντρα σε μια καλή ομάδα.

Βέβαια, δεν λέει κάτι αυτό το φιλικό. Θέλαμε να παίξουμε κι ελκυστικό μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Τα παιχνίδια που μετρούν είναι από τις αρχές Ιουλίου και μετά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κατσίβελης: «Με τιμά η κλήση στην Εθνική»

Ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, μίλησε στην εκπομπή Cover Page με τους Αλ…