Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Κουρασμένοι, αλλά έτοιμοι για Τορίνο”

“Κουρασμένοι, αλλά έτοιμοι για Τορίνο”

Γιάννη μου το σουτάκι σου…-Γιώργος Κογκαλίδης

Γιάννη μου το σουτάκι σου…-Γιώργος Κογκαλίδης

Ο Γιάννης Αθηναίου παίρνει μέρος στην προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο. Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, τόνισε πως οι αθλητές της “γαλανόλευκης” είναι κουρασμένοι αλλά και απόλυτα έτοιμοι για τη μάχη της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

“Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς το να βρισκόμαστε στην προετοιμασία της Εθνικής. Άλλο ένα καλοκαίρι είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το στόχο που έχουμε θέσει. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα, είναι σίγουρα κουρασμένα από τις υποχρεώσεις τους στις ομάδες, αλλά όλοι είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο, προκειμένου να πετύχουμε το βασικό μας στόχο. Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά και είναι ένα θέμα που μας οδηγεί να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα, προκειμένου να “βρεθούμε” μεταξύ μας.

Κάποια παιδιά σταμάτησαν από την Εθνική, όπως ο Νίκος (Ζήσης) και Βασίλης (Σπανούλης) που ήταν σημαίες για την ομάδα, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε το δύσκολο έργο να μπούμε στο δρόμο που χάραξαν αυτά τα παιδιά. Και ταυτόχρονα υπάρχουν και σημαντικές απουσίες όπως του Πρίντεζη και του Παπανικολάου. Μέσα από την ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε το στόχο μας”, δήλωσε αρχικά ο Αθηναίου και πρόσθεσε για το φιλικό με την Τουρκία:

“Περιμένουμε πως θα είναι στο πλευρό μας ο κόσμος. Θα είναι το πρώτο φιλικό που θα δώσουμε και θα είναι απέναντι στην Τουρκία. Θέλουμε ο κόσμος να είναι εκεί, να δει την προσπάθεια που κάνουμε. Και σίγουρα θα βγουν αρκετά συμπεράσματα. Θα πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία των προπονητών και όσο το δυνατόν να γίνουμε πιο γρήγορα ομάδα, πάντα με στόχο την πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…