Κεντρική Ελλάδα Camp Κοντά στα μικρά παιδιά ο Παπαλουκάς

Κοντά στα μικρά παιδιά ο Παπαλουκάς

Θοδωρής Παπαλουκάς 1

papaloukas-amuntas-summer-cupΟ Θοδωρής Παπαλουκάς επισκέφθηκε, σήμερα (29/06), το Summer Camp του Α.Ο. Αμύντα, μυώντας τους νεαρούς αθλητές στα μυστικά του μπάσκετ.

Παρών, δε, ήταν κι ο παίκτης του Αμύντα, Σπύρος Διαμαντόπουλος, ενώ, αύριο (30/06), θα επισκεφθεί τούτο το καμπ (κι) η Αφροδίτη Κοσμά, η οποία κατέκτησε, φέτος, το νταμπλ με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ένας τεράστιος αθλητής στο γήπεδο του Αμύντα. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς επισκέφθηκε, σήμερα (29/06), το Summer Camp του Α.Ο. Αμύντα. Μοιράσθηκε με τα παιδιά τις εμπειρίες του, τα συμβούλευσε σχετικά με την προπόνηση και τους στόχους που πρέπει να βάζουν, τους έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα που τα απασχολούν και κυριολεκτικά συνεπήρε με την παρουσία του όλους τους παρευρισκομένους.

Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος, καθώς ο Θοδωρής με υπομονή κι αμεσότητα τους εξήγησε πολλά θέματα, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ευχαριστούμε πολύ, Θοδωρή, για τον χρόνο που αφιέρωσες στα παιδιά μας και για όσα μοιράστηκες μαζί μας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…