Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Κίνητρο η άνοδος”

“Κίνητρο η άνοδος”

Δίπλαρος

Nikos Diplaros1

Για την προσπάθεια της Εθνικής Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 Β’ κατηγορίας, μίλησε ο Νίκος Δίπλαρος. Ο διεθνής άσσος του Άρη, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλο κίνητρο και είναι η άνοδος στην Α΄ κατηγορία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην περσινή πορεία στον Βόλο. Ακόμα, σχολίασε την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και κάλεσε όλους τους φιλάθλους να τους στηρίξουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Δεν έχει καμία σημασία για εμάς το ότι αγωνιζόμαστε στη Β’ Κατηγορία. Αντίθετα! Το κίνητρο είναι μεγάλο, γιατί περιμένουν περισσότερα από σένα. Και περιμένουμε κι εμείς από τους εαυτούς μας περισσότερα, γιατί θέλουμε να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα στην Α’ Κατηγορία. Το κίνητρο λοιπόν υπάρχει για όλους μας”.

Για την περσινή πορεία στον Βόλο: “Εννοείται… Δεν πρόκειται ούτε να το ξεχάσω, ούτε να ξεχαστεί. Ότι και να γίνει… Είναι κάτι ξεχωριστό που μένει μαζί σου το να φτάσει στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, να φτάσει να κρεμάσεις στο λαιμό σου ένα χρυσό μετάλλιο”.

Για το τί θα κάνει τους φιλάθλους να αφήσουν την παραλία για το γήπεδο: “Αυτό που θα κάνει τον κόσμο να έρθει να μας δει και να μην πάει σε κάποια παραλία είναι θα δει μια ομάδα, αλλά και μια παρέα. Είμαστε όλοι μια πολύ καλή παρέα, που δίνει τον καλύτερό της εαυτό όχι σε κάθε αγώνα, αλλά σε κάθε φάση. Και χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας, όποτε ήταν δίπλα μας και πέρυσι, για να πετύχουμε και το φετινό μας στόχο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…