Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Κάτι καλό θα συμβεί”

“Κάτι καλό θα συμβεί”

ethniki elladas ellados kavvadas kavadas papapetrou proponisi

ethniki-elladas-ellados-kavvadas-kavadas-papapetrou-proponisi

Για την Εθνική ομάδα, την προετοιμασία και τους στόχους της μίλησε ο Βασίλης Καββαδάς. Ο διεθνής σέντερ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ και τόνισε ότι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα δημιουργούν αυτοπεποίθηση και αναμένεται να βγάλουν μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Ακόμα, πιστεύει ότι μπορούν να πετύχουν κάτι πολύ καλό και κλείνοντας κάλεσε όλον τον κόσμο να δώσει το “παρών” στο μοναδικό εντός έδρας φιλικό παιχνίδι (23/06 κόντρα στην Τουρκία).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ στην Εθνική Ανδρών και είναι πραγματικά πολύ όμορφο το συναίσθημα το να βρίσκεσαι εδώ. Νιώθω περηφάνεια, τιμή… Γνωρίζω νέους συμπαίκτες, αλλά βρισκόμαστε και με παλιότερους και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος όσο με χρειάζεται η ομάδα”.

Για τα νέα πρόσωπα: “Είναι μια πιο νεανική ομάδα, υπάρχουν πολλές αλλαγές φέτος. Έχουν έρθει διαφορετικά πρόσωπα, υπάρχουν μικρότερης ηλικίας παίκτες, έφυγαν παίκτες όπως ο Ζήσης και ο Σπανούλης, δεν θα αγωνιστεί ο Πρίντεζης… Πιστεύω στην ομάδα, πως μπορεί να βγάλει ενέργεια στο παρκέ, υπάρχει αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως κάτι καλό θα συμβεί”.

Για την προετοιμασία και τον κόσμο: “Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας όντως, μας πιέζει πάρα πολύ ο χρόνος φέτος και αυτό δεν είναι υπέρ μας. Θα δώσουμε μόνο ένα φιλικό εδώ και καλούμε τον κόσμο να έρθει, να μας στηρίξει, γιατί με τη φωνή του και χειροκρότημά του το πάθος του για τη χώρα που βρίσκεται σε αυτή σε μια δύσκολη κατάσταση εδώ και κάποια χρόνια βοηθάει κι εμάς. Θα είναι καλό για όλους μας να δούμε μπροστά και να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…