Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Καλύτερος με συμπαίκτες τους Σπανούλη-Πρίντεζη”

“Καλύτερος με συμπαίκτες τους Σπανούλη-Πρίντεζη”

742008

hackett

Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε στον Τύπο της Ιταλίας και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη, τονίζοντας πως αν παίζεις με τέτοιους συμπαίκτες, μόνο καλύτερος μπορεί να γίνεις.

“Το δάχτυλό μου είναι καλύτερα. Έχουμε κίνητρο ύστερα από ένα ευρωπαϊκό με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Την περσινή χρονιά τα πήγαμε σχετικά καλά, αλλά βάσει αποτελέσματος όχι. Τώρα είμαι ήρεμος και δουλεύω σκληρά, ενώ η εμπειρία μου στην Ελλάδα μου έδωσε πολλά. Έχω έναν απαιτητικό προπονητή που ζητά πολλά και με παίκτες όπως οι Σπανούλης και Πρίντεζης, μόνο καλύτερος μπορείς να γίνεις”, δήλωσε αρχικά ο Ντάνιελ Χάκετ και πρόσθεσε:

“Αν θα έχουμε άγχος που είναι το Προολυμπιακό στην έδρα μας; Ακόμα και στο παρασκήνιο να είσαι, θέλεις να νικήσεις και υπάρχει πίεση. Είναι δική μας δουλειά και προετοιμαζόμαστε σκληρά. Ποντάρουμε πολλά στη στήριξη του κόσμου”.

Τέλος, για τη ζωή στην Ελλάδα: “Μίλησα με τους Έλληνες συμπαίκτες μου πριν από μερικές ημέρες και τους ευχήθηκα καλό καλοκαίρι. Όλα είναι όμορφα στην Αθήνα και μου θυμίζει λίγο το Πέζαρο. Είναι πολύ σημαντικό να νικάς όταν είσαι σε έναν “μεγάλο” της Ευρώπης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…