Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Είσαι από την Πάτρα; Γίνε διεθνής!

Είσαι από την Πάτρα; Γίνε διεθνής!

bousias osekk

bousias-osekk

Είχαμε γράψει πρόσφατα, με αφορμή τις παλινωδίες της ΕΟΚ στην τήρηση των προαπαιτούμενων από τις δικές της προκηρύξεις, “Είσαι από την Πάτρα; Σώθηκες!“. Πλέον το ομολογούν κι οι ίδιοι, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι αύριο θα αποφασιστεί να τηρηθούν οι νόμοι (απίστευτο;), αλλά πάμε παρακάτω. Δεν σώζεσαι μόνο (αν είσαι από την Πάτρα). Μέχρι και διεθνής γίνεσαι.

Γιατί μπορεί ακόμα η Ελένη Κωνσταντινίδου να μην έχει σήμα διεθνούς, θα ταξιδέψει όμως (μαζί με την Ειρήνη Γιακείμη), προκειμένου να συνοδεύσουν την αποστολή της Εθνικής Παγκορασίδων στο Μαρόκο! Δεν είναι κανένα σπουδαίο τουρνουά, από το οποίο θα επιστρέψουν έμπλεες εμπειριών οι δύο γυναίκες εκπρόσωποι της ελληνικής διαιτησίας, όμως είναι ένα… προνομιακό (από άποψης προορισμού) ταξίδι.

Πώς επιλέχθηκαν οι δύο; Προφανώς θα το έκανε η ΚΕΔ/ΕΟΚ, εκτιμώντας (ενδεχομένως) όσα έκαναν ως τώρα. Θα πείτε, υπάρχουν πολλοί που είναι πιο μπροστά στην επετηρίδα. Κι εμείς αυτό είπαμε, αναρωτηθήκαμε και το ψάξαμε. Τι βγήκε από το ρεπορτάζ; Η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν είναι μόνο… αθώα του αίματος. Χαμπάρι δεν είχαν τα μέλη της για τις επιλογές.

Αλλά είπαμε. Αν είσαι από την Πάτρα, γίνεσαι και διεθνής. Άλλωστε, ο Κωνσταντίνος Μπούσιας (πρόεδρος του συνδέσμου) είναι και δραστήριος και φιλικά προσκείμενος, άρα να μην επιβραβευτεί;

Άντε να ανεβεί και ο Προμηθέας (με το καλό), να ανεβάσουμε στην Α1 (με απευθείας ανάθεση, κακό είναι;) τον Έσπερο Πατρών και να γίνεται το πρωτάθλημα στα γεωγραφικά όρια της Πάτρας, να χαρεί κι ο Τάκης Τσαγκρώνης. Θα κάνει -με τις ευλογίες του “μεγάλου” φαντάζομαι- την πρωτεύουσα της Αχαΐας, πρωτεύουσα του μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…