Κεντρική Διεθνή Η πρώτη μεταγραφή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η πρώτη μεταγραφή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Adonov

Adonov

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε και επίσημα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Σεμέν Αντόνοφ.

Ο 27χρονος, ύψους 2,02μ., φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας για 2+1 χρόνια με τους Μοσχοβίτες και στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωσή του από τους διοικούντες την “ομάδα του στρατού” επεσήμανε: “Ευχαριστώ τόσο τη Νίζνι όσο και την ΤΣΣΚΑ επειδή η μετακίνηση έγινε με ομαλό τρόπο, σχεδόν οικογενειακό. Ευχαριστώ τη Νίζνι για αυτά τα εκπληκτικά έξι χρόνια που πέρασα εκεί. Είμαι χαρούμενος που κάνω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Αφού με κάλεσε η ΤΣΣΚΑ, σημαίνει ότι το αξίζω λόγω του παιχνιδιού μου. Στόχος μου είναι να ικανοποιήσω τις προσδοκίες”.

Πιθανόν να μην είναι μυστικό το ότι ήθελα τον Αντόνοφ πριν από τον πρώτο μου χρόνο στην ΤΣΣΚΑ. Είναι ένας ώριμος παίκτης, οικογενειάρχης, έχει καλό χαρακτήρα και υψηλές προσδοκίες στην καθημερινή εργασία του. Ο Σεμέν είναι στην ηλικία που μπορούμε να περιμένουμε τα καλύτερα από εκείνον, ενώ η ευελιξία του να καλύπτει τις θέσεις “3” και “4” είναι πολύ σημαντική, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να δίνουμε μέγεθος στο σμολ φόργουορντ και σκληρό ανταγωνισμό στον πάουερ φόργουορντ. Συζητήσαμε προσωπικά και του εξήγησα τι σημαίνει ΤΣΣΚΑ. Είναι έτοιμος να αποδεχθεί οποιονδήποτε ρόλο του ζητήσουν οι προπονητές και να μας δώσει την καλύτερη προσπάθειά του για να έρθουν ομαδικές επιτυχίες. Καλωσορίζουμε τον Σεμέν στην οικογένεια της ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του», τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιτούδης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…