Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η ώρα της απονομής! (pics & vids)

Η ώρα της απονομής! (pics & vids)

64581

64581Η εξ ορισμού καταπληκτική κι εκ των πραγμάτων δραματική σειρά των τελικών της σεζόν 2015-’16 ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να κατακτά το 12ο πρωτάθλημα και συνολικά τον 25ο τίτλο της ιστορίας του. Ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων“, Βασίλης Σπανούλης, σήκωσε το τρόπαιο στον “ουρανό” του ΣΕΦ ενώπιον περίπου 8.000 φιλάθλων της ομάδας!

Αφού οι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους (Πάτρικ Γιανγκ, Οθέλο Χάντερ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Αγραβάνης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Χακίμ Ουόρικ, Ντάνιελ Χάκετ, Ματ Λοτζέσκι, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αθηναίου, Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης κατά σειρά), τον λόγο πήραν οι διοικούντες την ΚΑΕ.

“Το 1991, ξεκινήσαμε με τον Γιώργο να ερχόμαστε στο ΣΕΦ, σαν απλοί φίλαθλοι. Σήμερα, 25 χρόνια μετά, ηγούμαστε της ομάδας που αγαπάμε. Ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε δύο παιδιά τρελαμένα με τον Ολυμπιακό. Σήμερα, γιορτάζουμε εδώ για την ομαδάρα μας”, υπογράμμισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

“Ζούμε όλοι μας μαγικές στιγμές με τον Ολυμπιακό μας. Καταφέραμε να γίνουμε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία οκτώ χρόνια. Με τον δικό μας τρόπο, πεντακάθαρα, μάγκικα και πειραιώτικα“, προσέθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, μοίρασε τα μετάλλια και το τελετουργικό ολοκληρώθηκε με την απονομή του τροπαίου, το οποίο σήκωσε ο Βασίλης Σπανούλης, μαζί με τους ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκηςΚΑΕ.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του eBasket.gr

olympiacos-fiesta

olympiacos-fiesta1

olympiacos-fiesta-apoduthria1

Απολαύστε υπεύθυνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…