Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα”

“Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα”

diamantidis-paidoulakis-oaka

Το δικό του μήνυμα μέσω της Εφημερίδας “Η Πράσινη” θέλησε να στείλει ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Με ένα μήνυμα-επιστολή προς τους φίλους του Παναθηναϊκού, που συνοδεύεται από δική του μεγάλη αφίσα, ο αρχηγός του “τριφυλλιού” δηλώνει ευλογημένος για όσα έζησε με την ομάδα και καλεί τον κόσμο να συνεχίσει να τη στηρίζει, γιατί είναι υπεράνω όλων.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί μου φίλοι,

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε στα 12 χρόνια που φόρεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ζήσαμε πολλά, οι χαρές ήταν μεγάλες και όπως έχω πει ξανά, αισθάνομαι ευλογημένος για όλα αυτά που περάσαμε. Είχαμε όμως και δύσκολες στιγμές και είναι πολύ σημαντικό πως εσείς ήσασταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Και αυτό πρέπει να κάνετε πάντα. Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα, όλοι μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά η ομάδα μένει. Για μένα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να σταματήσω και να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου.

Δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να στηρίζουμε την ομάδα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η διαφορετική συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη! (vid)

O Δημήτρης Διαμαντίδης σε όλη την μπασκετική του καριέρα ήταν από τους παίκτες που πολύ δύ…