Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Η Εθνική έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί”

“Η Εθνική έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί”

Mantzaris Ethniki Andron Belgio

Mantzaris-Ethniki Andron-Belgio

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξεκαθάρισε πως η Εθνική Ελλάδας δεν έχει πλέον τόση εμπειρία, αλλά έχει πλούσιο ταλέντο, το οποίο είναι ικανό να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Σίγουρα είναι μια ανανεωμένη Εθνική, νιώθω και εγώ λίγο μεγάλος! Αυτό δείχνει ότι η Εθνική έχει μέλλον, παιδιά με ταλέντο και ενέργεια που μπορούν να την φέρουν στις επιτυχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Το θέμα είναι το τώρα. Δεν έχουμε τόση εμπειρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Με το ταλέντο και την εμπειρία των πιο παλιών πιστεύω θα βάλουμε τα νέα παιδιά στο κλίμα, να πάμε στο Τορίνο να πάρουμε την πρόκριση που θέλουμε.

“Αυτή η Εθνική έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί, να πηγαίνει στο βάθρο. Τα τελευταία χρόνια δεν το καταφέραμε. Ευχαριστούμε τα παιδιά για όσα προσέφεραν. Έδωσαν μια βαριά κληρονομιά στους επόμενους. Θέλουμε να φέρουμε κι εμείς ανάλογες επιτυχίες.

Έχουμε παιδιά με πολλά φυσικά προσόντα, αλτικά, γρήγορα, ψηλά. Αυτό το μπάσκετ θα μας ταιριάξει, είναι το στοιχείο που θα προσθέσει ο κόουτς για να μας οδηγήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…