Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Για πάντα στο λιμάνι!

Για πάντα στο λιμάνι!

742474

spanoulis-olympiacos-panathinaikos-sefΟ Βασίλης Σπανούλης, μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου τριετούς συμβολαίου του, συναντήθηκε, απόψε, με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Το ραντεβού των δύο πλευρών είχε αίσιο -όπως αναμενόταν- τέλος, καθότι ο “Kill Bill” πρόκειται να ανανεώσει για δύο χρόνια τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, κλείνοντας την καριέρα του στον Πειραιά.

Ο 34χρονος Λαρισαίος γκαρντ, ο οποίος έχει κατακτήσει τρία Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Ευρωλίγκες με τους “ερυθρόλευκους”, είχε εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Η τελευταία θα γίνει και πραγματικότητα!

Οι δύο πλευρές συζήτησαν, κυρίως, θέματα που αφορούν στο μέλλον της ομάδας, με τον Σπανούλη να πηγαίνει μόνος στη συνάντηση, ήτοι χωρίς την παρουσία του μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Ολυμπιακός, αφού ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον “V-Span“, θα εστιάσει την προσοχή του στον μεταγραφικό σχεδιασμό, προκειμένου να κλείσει άμεσα τις “τρύπες” στο ρόστερ του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…