Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γι’ αυτό έδιωξε τον Τζόρτζεβιτς!

Γι’ αυτό έδιωξε τον Τζόρτζεβιτς!

Sasa Djordjevic Sasa Pavlovic Panathinaikos Karsiyaka

Sasa-Djordjevic-Sasa-Pavlovic-Panathinaikos-Karsiyaka

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την τεράστια επιτυχία του Γιώργου Παπαγιάννη στο φετινό ντραφτ του NBA. Οι “πράσινοι”, βέβαια, δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν πίστεψε τόσο στο ταλέντο των νεαρών αθλητών του “τριφυλλιού” και δεν τους έδωσε την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν.

“Αισθανόμαστε μεγάλη πικρία που οι προηγούμενοι προπονητές μας δεν πίστεψαν και δεν έδωσαν χρόνο και εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της “πράσινης” ΚΑΕ. Η μη αξιοποίηση των Ελλήνων παικτών (Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, κ.α) αποτέλεσε τον κυριότερο λόγο που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος προτίμησε να εμπιστευτεί μόνο τα δικά του παιδιά (Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Πάβλοβιτς), τα οποία δεν τον δικαίωσαν σε καμία περίπτωση.

Σε αντίθεση με τον Σέρβο τεχνικό, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους νεαρούς Έλληνες ταλαντούχους αθλητές, κάτι που φάνηκε και κατά τη διάρκεια των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος και θα φανεί ακόμα περισσότερο τη νέα σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…