Κεντρική Basket League Άρης Εξελίξεις με Χάγκινς, αναμονή με ΜακΝίλ

Εξελίξεις με Χάγκινς, αναμονή με ΜακΝίλ

aris hagins haggins mcneal

aris-hagins-haggins-mcneal

Ο Άρης μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς (έμεινε στην ΑΕΚ) και την απόφαση του Μάικλ Ντίξον να υπογράψει και αυτός στην “Ένωση”, συνεχίζει την αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν το ήδη εξαιρετικό περσινό ρόστερ. Ωστόσο, παράλληλα, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που αγωνίστηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τους Τζαμέλ Χάγκινς και Τζέρελ ΜακΝίλ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο Δημήτρης Πρίφτης έχει αποφασίσει ότι τον θέλει στην ομάδα, καθώς τον πιστεύει ιδιαίτερα, παρά τον ομολογουμένως κακό δεύτερο γύρο που έκανε. Ταυτόχρονα και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και πλέον το μόνο που απομένει είναι οι δύο πλευρές να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι.

Στην περίπτωση του δεύτερου, όμως, τα πράγματα περιπλέκονται. Για την ακρίβεια, παραμένουν στάσιμα, με τους “κιτρινόμαυρους” να περιμένουν να περάσει λίγος καιρός για να γίνουν γνωστές και άλλες προτάσεις που θα έχει ο παίκτης, ώστε να οριστικοποιηθεί και η… χρηματιστηριακή του αξία. Ο ΜακΝίλ ήδη έχει δεχθεί κρούση από ορισμένες ομάδες, όμως το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…