Κεντρική NBA Έσκασε η “βόμβα” (pics)
NBA

Έσκασε η “βόμβα” (pics)

derrick rose

derrick roseΗ ανταλλαγή του καλοκαιριού είναι γεγονός. Ο Ντέρικ Ρόουζ θα είναι πια κάτοικος Νέας Υόρκης, καθότι οι Νικς επισημοποίησαν τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ομάδα του “Μεγάλου Μήλου“, δε, πέρα από τον 27χρονο γκαρντ, απέκτησε τον Τζάστιν Χόλιντεϊ, όπως και μία επιλογή στον δεύτερο γύρο του ντραφτ του 2017. Οι Μπουλς, στον αντίποδα, ενισχύθηκαν με τους Ρόμπιν Λόπεζ, Τζέριαν Γκραντ και Χοσέ Καλντερόν.

“Ο Ντέρικ Ρόουζ είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στο ΝΒΑ κι έχει δοκιμασθεί στα πλέι οφ. Θα προσδώσει μια νέα δυναμική στο ρόστερ μας και θα ενισχύσει σημαντικά την περιφερειακή μας γραμμή”, υποστήριξε ο νέος τεχνικός των Νικς, Τζεφ Χόρνατσεκ.

Ο Ρόουζ, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA το 2011, ταλαιπωρήθηκε ουκ ολίγες φορές από τραυματισμούς την τελευταία πενταετία. Φέτος, πάντως, αγωνίσθηκε σε 66 αναμετρήσεις, μετρώντας 16.4 πόντους, 4.7 ασίστ και 3.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Πρόδηλο είναι πως οι Νικς αναμένεται να παρουσιασθούν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας δημιουργήσει ένα ελκυστικό “Big Three” (σ.σ.: Ντέρικ Ρόουζ, Καρμέλο Άντονι, Κρίσταπς Πορζίνγκις).

Σπουδαίος παίκτης, σπουδαίος συμπαίκτης, σπουδαίο παιδί του Σικάγο. Σε ευχαριστούμε, Ντέρικ Ρόουζ“.

Με τούτα τα λίγα και συνάμα άκρως συναισθηματικά φορτισμένα λόγια, οι “Ταύροι” αποχαιρέτησαν τον 27χρονο γκαρντ, ο οποίος αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Σικάγο.

chicago-bulls-derrick-rose

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…