Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση για τη διάκριση”

“Αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση για τη διάκριση”

1481728

bourousis-hellas-turkeyΟ Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αποτελεί τον πιο έμπειρο παίκτη της Εθνικής, τόνισε πως χρειάζεται αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση, προκειμένου να διακριθεί η “γαλανόλευκη“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Η ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη. Είμαστε μαζί μόλις δέκα ημέρες. Δείξαμε πως υπήρξε διάθεση κι ενέργεια. Ελπίζουμε πως, με την προπόνηση και τα νέα φιλικά, θα βελτιωθούμε. Έχουμε αθλητικά παιδιά, θέλουμε να παίξουμε γρήγορα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε και στο σετ παιχνίδι, για να κάνουμε τη διαφορά”.

Για το γεγονός ότι ακόμα ένα καλοκαίρι βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής: “Αντέχουμε. Αφού έχω την υγεία μου, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Έχω τη μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτή την ομάδα, ωστόσο, όλα τα παιδιά έχουν εμπειρίες και ξέρουν από μεγάλες διοργανώσεις. Δεν πρέπει να τους αγχώσουμε και πρέπει να τους κάνουμε να αγαπήσουν την Εθνική“.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Δεχόμαστε μεγάλη κριτική. Τα τελευταία δύο χρόνια, παίξαμε καλό μπάσκετ, εντούτοις, δεν τα καταφέραμε στα χιαστί παιχνίδια. Χρειάζεται και τύχη. Δεν θέλω να λέμε μεγάλες κουβέντες. Χρειάζεται να έχεις αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση, για να διακριθείς και να βοηθήσεις την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…