Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ερυθρόλευκος” ο Αρσενόπουλος

“Ερυθρόλευκος” ο Αρσενόπουλος

arsenopoulos

arsenopoulos

Μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις Σπανούλη και Ουάιτ, ο Ολυμπιακός προχώρησε ήδη στην πρώτη μεταγραφή (με μέλλον). Ο λόγος για τον πολλά υποσχόμενο Νίκο Αρσενόπουλο, παίκτη της BAC, της ακαδημίας που ίδρυσαν οι Ομπράντοβιτς και Ιτούδης και “τρέχει” ο Κώστας Παταβούκας.

Ο διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων έχει γεννηθεί το 2000 και έχει ήδη ύψος 1,97 μ.! Αγωνίζεται στην περιφέρεια και στους αγώνες της ηλικίας του σημείωσε 30 πόντους (με 7 τρίποντα) κόντρα στον Παναθηναϊκό, 26 με αντίπαλο τον Δούκα και 33 με τον Αμύντα. Ο Αρσενόπουλος εντάσσεται (αρχικά) στο εφηβικό του Ολυμπιακού και οι πληροφορίες θέλουν να έχει κλείσει με 200.000 ευρώ για τα δύο επόμενα χρόνια, προτού αποκτήσει δικαίωμα για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι ειδικοί τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους στην ηλικία του, τον οποίο ο Ολυμπιακός “έκλεψε” από τα χέρια του Παναθηναϊκού! Να σημειωθεί ότι οι Ερυθρόλευκοι ρίχνουν βάρος στις ακαδημίες, γι’ αυτό και ο Νίκος Κεραμέας εγκατέλειψε τον Μαντουλίδη και θα ζει μόνιμα στην Αθήνα (ηγείται της προσπάθειας, μαζί με τον Αργύρη Καμπούρη), ενώ στο τιμ μπήκε και ο Παναγιώτης Σαββάτης, ο οποίος αποχώρησε από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, για να αναλάβει το εφηβικό του Ολυμπιακού (με άμεσο συνεργάτη τον Γιάννη Χρυσανθόπουλο).

Πηγή: Εφημερίδα Live – Sport

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…